28/01/11

Lelaki tak larat 'layan' isteri


2011/01/28

BERLIN: Seorang lelaki Turki yang terdesak dan tinggal di sini mengadu kepada polis agar memberi perlindungan kepadanya kerana isterinya sering tidak puas dengan hubungan seks mereka, kata pihak berkuasa kelmarin.

Lelaki itu datang ke balai polis tempatan di barat daya Jerman Selasa lalu, memberitahu dia tidur di sofa sejak empat tahun lalu untuk melarikan diri daripada isteri yang dikahwininya selama 18 tahun.


Melalui perkahwinan itu mereka memiliki dua anak.
“Kini dia bercadang untuk bercerai dan berpindah keluar dengan harapan mendapatkan rehat, terutama kerana dia mahu tiba di tempat kerja dengan rehat mencukupi.

“Ketika ini ia agak mustahil kerana isteri lelaki itu sering datang ke ruang tamu menuntut dia melakukan tanggungjawabnya. Dia minta bantuan polis untuk mendapatkan tidur yang cukup pada waktu malam,” kata polis dalam satu kenyataan. – AFP
Sumber: Berita Harian untuk tujuan dokumentasi. Pautan:Syafrein.com, Dompas Network, Guided-Info.com, Munakahat, Score A Programme, Catatan Sekilas, Perkahwinan, NikahKahwin.Co.Cc, Tokoh, Usahawan Maya, Cyber Ilmu, Riau, My Biz Online.