4/09/07

Ashraf Sinclair mohon maaf

Pengacara perjelas cium Bunga Citra Lestari

PETALING JAYA: Pelakon dan pengacara, Ashraf Sinclair yang sedang menjalin hubungan cinta dengan penyanyi wanita popular Indonesia, Bunga Citra Lestari, memohon maaf kepada semua pihak yang tersinggung dengan gambar mereka bercium yang tersebar di internet sejak minggu lalu.

Ashraf, 27, berkata gambar itu dirakamkan tanpa pengetahuan mereka oleh jurugambar bebas ketika beliau menemani Bunga, 24, yang ketika itu berada di Bali, Indonesia untuk menjayakan satu persembahan.

"Saya akui sedang dilamun cinta dengan Bunga dan penyebaran gambar itu tidak sepatutnya berlaku. Justeru, saya mengadakan sidang media ini kerana prihatin terhadap apa yang sudah berlaku.

“Saya cuma ingin membuat penjelasan supaya semua pihak faham situasi kami,” katanya pada sidang media di sini semalam bagi menjelaskan keadaan sebenar berhubung gambar yang tersebar di internet.

Hubungan mereka berdua bermula sejak April lalu apabila Ashraf menemubual Bunga untuk rancangan Beat TV kendaliannya. Bagaimanapun, hubungan mereka makin intim sejak tiga bulan lalu.

Mengulas mengenai insiden itu, Ashraf berkata, tiada apa yang boleh dilakukannya kecuali meminta maaf.[BH]

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

saya terdengar berita ni dari surat khabar!!saya ingatkan gambar cium biasa-biasa je!tapi xsangka lak sampai sensor!!!camni...artis yang dok jadi contoh pun perangai camni camna lah nak jadi dengan org-org biasa!!